Bližší informace k OldComp párty 2018 14. - 16. září 2018

Místo konání: Malva Stavebniny - sklípek

Mapy na seznamu

Google maps


Vstupné:

Vstupné na celý víkend: 450 Kč
Vstupné jednodenní: 200 Kč
Vstupné na čumendu či pokec: dobrovolné


O partyplace:

Jedná se o rekreační část areálu, který patří firmě stavebniny Malva. Adresa je Cirkusová 2955, Praha 20. U areálu je možnost parkování na místní komunikaci, přes víkend to není frekventované místo, žádné modré zóny a podobné blbiny. Na place je cca 25 míst pro lidi s počítačem nebo konzolí. Letos opravdu doporučujeme vzít si LCD monitory a menší kompy nebo konzole. K dispozici bude kuchyňka s lednicí. WC je také na place. Venku je posezení na terase a určitě bude i gril. Kdo nepojede autem, tak nejbližší zastávka MHD (Na Kovárně) je vzdálena 500m, s tím že se musí obcházet koleje. Pokud se dohodneme, můžeme vás případně vyzvednout na nádraží v Horních Počernicích (pěšky cca 1,5km).


Ubytování:

Spát se dá přímo na place, samozřejmě bezplatně. Samozřejmě je možnost spát i v autě, tentokrát to není na stan (v minulých letech tato možnost byla využita minálně). Další ubytování je možné v okolí.

Zde je pár tipů na ubytko:
https://www.ubytovani-hornipocernice.cz/
https://www.atlashotelgarni.cz/
http://www.levne-ubytovanipraha.cz/

a další...


Pivo a jiné nápoje:

Bude upřesněno jaké pivo a za kolik, tentokrát budou asi plechovky, protože prostory nejsou vybaveny pípou s chlazením. Tím pádem by mělo být více druhů piva.


Jídlo:

Bude upřesněno co bude k dispozici. Určitě využijeme gril a kuchyni.

V okolí se nachází pizzerie a restaurace s rozvozem jídel zdarma.

La Trattoria
XinFu - bez rozvozu, ale je kousek

a další, najdete třeba na damejidlo a podobně.

V okolí:

Tentokráte to bude východní část Prahy. Zde je spíše k dispozici zábava komeřního charakteru, ikdyž nedaleko partyplace je jakési muzeum. I Chvaly jsou dnes spíše komerční zónou. Drahé polovičky můžete vyhnat s kreditkou např. do obchodů na Černém Mostě (cca 10 minut autobusem), je tam i kino. V Radonicích se dá navštívit minizoo a na houby (už jistě vysbírané) nůžete zajet do Klánovického lesa. Jinak samozřejmě Praha, jako taková. Centrum Prahy je dobře dostupné vlakem (cca 20 minut z nádraží Horní Počernice na Masarykovo nádraží, s MHD jízdenkou za 32Kč.)