Bližší informace k OldComp párty 2015 11. - 13. září 2015

Místo konání: Cucovna Čelákovice

Mapy na seznamu

Google maps


Vstupné:

Vstupné na celý víkend: 400 Kč
Vstupné jednodenní: 150 Kč


O partyplace:

Jedná se o areál, který patří myslivcům. U areálu je malé parkoviště, které pojme cca 15-20 osobních aut, podle toho jak se poskládají. Na place je 10 stolů s židlemi a lavicemi a zásuvkou na zdi za stolem.  Podle toho jak velké vezmete počítače se ke každému stolu vejde 2-4 účastníků. Vedle hlavní místnosti je kuchyň vybavená základním nádobím a výčep. WC je také v hlavní budově. Fotky jsou zde. Venku je velký gril a posezení pod stříškou.


Ubytování:

Spát se dá přímo na place, samozřejmě bezplatně. Vzhledem k tomu, že areál je za plotem, je možné spát i venku pod stanem a dobrodružnější povahy mohou i pod širákem.V rámci areálu je možné ubytování pro 6 osob v ceně 100 Kč/os/noc. Jsou to klasické postele, bez povlečení, vlastní spacák je nutností. Počet míst je omezen, proto je potřeba nás kontaktovat předem. (na fóru, mailem...) Další ubytování je možné v okolí.

Ubytování ve  vzdálenosti 1,4 km http://www.hotelmochov.cz/ a www.hotelfabok.cz , 1,5 km http://www.mochov.com/ , 1,9 km http://www.penzion-navosverku.cz/ . Cesta téměř vždy po rovince, i lenoch jako já těch 1,4 km ušel za 15 minut.


Pivo a jiné nápoje:

Bude upřesněno jaké pivo a za kolik se bude točit na místě.


Jídlo:

Bude upřesněno co bude k dispozici. Určitě využijeme gril s rožněm a kuchyni.

V okolí se nachází pizzerie a restaurace s rozvozem jídel zdarma.
Pizza
Pizza2
Restaurace - jen obědy a ne úplně zdarma

V okolí:

I v Polabí jsou turistické atrakce, pro případ, že byste přijeli s rodinou. Kolem Labe vede cyklostezka na které jezdí hodně lidí na inlajnech. Přímo v Čelákovicích je tvrz s muzeem, víc na stránkách města. V nedalekém Přerově na Labem je skanzen a soukromé muzeum motoveteránů. Nedaleko je i obec Kersko s proslulou restaurací Hájenka (Atmosféru trochu kazí to, že je to fakt vyloženě turistická atrakce. Kance se šípkovou nebo se zelím obvykle mají.)